11. İLTEK Günleri’nde Teknolojiye Davetlisiniz

YTÜ IEEE Öğrenci Kulübü tarafından 22-23-24 Mart tarihlerinde 11.si düzenlenecek olan İletişim ve Bilişim Teknolojileri Günleri; sektörün öncüleri ve akademisyenleri öğrenciler ile buluşturacak!

11-iltek-gunleri-program-bilgi-yildiz-teknik-universitesi-ieee-universite-medya-birligiÜniversite Medya Birliği‘nin medya sponsoru olduğu 11. İLTEK Günleri; Microsoft, IBM, Tübitak, Nokia, Vestel, Bilge Adam, BGA, Oracle, TEB  gibi sektörde söz sahibi firmaları ağırlamanın yanında; TBD, TÜTED gibi derneklerin ve akademisyenlerin katılacakları paneller ile teknolojinin nabzını tutacak. Vestel Venüs, BGA CES Eğitimi, Bilge Adam’dan ücretsiz eğitim hakkı gibi ödül kazanma şansı sağlayan 11. İLTEK Günleri 22-23-24 Mart 2016 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu‘nda gerçekleşecek.

4.5G Teknolojisi, Mobil Teknolojiler, Big Data, IT Security, Siber Güvenlik, Biyometrik Sistemler, Akıllı Şehirler, Kriptoloji, Sosyal Mühendislik, Nesnelerin İnterneti, CV Hazırlama ve Mülakat Teknileri, Maker Hareketi ve Fütürizm konularının işleneceği etkinliğe CEO Forum Qualcomm Genel Müdürü Barış Ruacan, Koç Sistem Genel Müdürü Mehmet Nalbantoğlu ve Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan katılacak. 11. İLTEK Günleri’nin son gününde maker eğitim hareketine geniş yer verilecek ve Makers Türkiye, Maker Çocuk, İstanbul MakerLab, GelecekHane’nin de destekleri ile İLTEK Maker Fuarı gerçekleşecek.

Detaylı Bilgi ve Kayıt İçin Tıklayınız

CEVAP VER