2015 Kış Trendi: Gri Kazaklar

grey_sweater

2015 kış trendi: gri kazaklar!

Bu kış sokak modasında gri kıyafetler ile yapılan stiller oldukça popüler oldu. Bu kış modası salaş modeller. Fakat gri kazaklar da salaşlığın yanında balıkçı yaka modellerin de hâkim olduğunu görüyoruz. Gri renk kış modasında daha sofistike ve temiz bir hava verirken aynı zamanda diğer renkler ile uyumlu olan, kombinlere daha kolaylık sağlayan bir renk olması daha popüler olmasını sağlıyor.

grey_sweater

Son olarak net bir şekilde; bu kış sokaklarda naturel renkler ön planda. Grinin yanında siyah, beyaz, krem ve haki yeşil kazaklar da yine popüler kazaklar arasında. Gri aksesuarlar da en az kıyafetler kadar bu sezon moda oluyor. Şapkalar, atkılar ve eldiven gibi aksesuarların yanı sıra, bileklik, kolye ve küpe gibi aksesuarlarda da bu renk bizi karşılıyor.

grey_sweater

Bu trende bayılacağınıza eminiz! Zira grinin her tonunu kombinlemek ayrı ayrı birer keyif!  Yaklaşan kış ayları için en heyecanlandığımız, hem rahat, hem güzel trendimiz gri kazakların sokaklarda nasıl kombinlendiğini sizler için araştırdık!

grey_sweater grey_sweater grey_sweater grey_sweater

grey_sweater grey_sweater grey_sweater grey_sweater grey_sweater