2015 MTV Video Müzik Ödülleri

2015 MTV Video Müzik Ödülleri Popüler kültürün en atraksiyonlu ödül töreni, 2015 MTV Video Music Awards 31 Ağustos gecesi gerçekleşti.

Sunuculuğunu ABD’nin çılgın şarkıcısı Miley Cyrus üstlendiği törenle ödüller sahiplerini buldu. Geceye damgasını da Dokuz dalda aday gösterildiği ödüllerin dördünü alan Taylor Swift oldu.

taylor-swift-mtv-2015-muzik-odulleri

MTV Video Music Awards 2015’in Unutulmaz Anları

taylor-swift-model-ordusu-mtv-2015-muzik-odulleri

Taylor Swift’in Model Ordusu

Bad Blood klibi için ödül alan Taylor Swift sahneye güzeller ordusuyla çıktı. Yalnız çıkmak yerine, kalabalığı tercih etmiş. Ödül töreni öncesi Victoria’s Secret’ın Instagram hesabından “Video Müzik ödülleri bitti, hepiniz evinize gidebilirsiniz, bu asansör herşeyi kazandı!” iletisiyle paylaşılan fotoğraf haklı çıktı. Büyük ödül Victotira’s Secret mankenlerinin yer aldığı Bad Blood klibine gitti.

Büyük Barışma

taylor-swift-kanye-west-mtv-2015-muzik-odulleri

2009 yılında Taylor Swift’in konuşmasını bölüp, ödülü hak etmediğini iddia eden Kanye West, ödülü Beyonce’nin alamamasının dünyanın sonu olmadığını anlamış olmalı. Dün gece birbirlerine barış çubuğu uzatan ikilinin sahnede kucaklaştılar.

Ödülü Gölgeleyen Gömlek

bruno-mars-mtv-2015-muzik-odulleri

Bruno Mars ve Mark Ronson ödül aldılar almasına ama Bruno Mars’ın Versace imzalı gömleğinin ihtişamı, MTV VMA ödülünün havasını galiba biraz söndürdü.

MTV Video Müzik Ödülleri’nde kim ne giydi?

Dün gece düzenlenen MTV Video Müzik Ödülleri töreninin kırmızı halısı birbirinden cesur kadınları ağırladı.

Gecenin en iddialı kıyafetlerini Rita Ora, Chrissy Teigen ve Nicki Minaj taşırken gecenin şaşırtan ismi Britney Spears oldu.

rita-ora-mtv-2015-muzik-odulleri

Derin göğüs dekolteli siyah bir elbise tercih eden ve oldukça iddialı olan İngiliz şarkıcı Rita Ora, tüylerle kaplı eteğini de yırtmaçla taçlandırdı.

chrissy-teigen-ve-esi-john-legend-mtv-2015-muzik-odulleri

Model Chrissy Teigen geceye müzisyen eşi John Legend ile birlikte katıldı. Teigen, dekoltesi bol siyah tül ve dantelden yapılmış bir elbise seçti.

nicki-minaj-mtv-2015-muzik-odulleri

Yılın Hip Hop Videosu Ödülünü kucaklayan Nicki Minaj, dore rengi payetlerle süslenmiş transparan bir elbise giydi.

brithney-spears-mtv-2015-muzik-odulleri

Geçirdiği zor dönemlerde aldığı aşırı kilolar nedeniyle gündemden düşmeyen pop şarkıcısı Britney Spears, eski çıtı pıtı hallerine geri döndüğünü gösterdi.Payetlerle hareketlendirilmiş mini elbisesiyle geceye katılan 33 yaşındaki şarkıcıyı, eski formunda görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

miley-cyrus-mtv-2015-muzik-odulleri

Gecenin sunuculuğunu üstlenen Miley Cyrus, törende çok sık kıyafet değiştirdi. Kırmızı halıda taşlarla kaplanmış bir alt, sadece göğüslerini kapatan şeritler ve dizüstü gri çizmeler tercih etti.

venessa-hudgens-mtv-2015-muzik-odulleri

26 yaşındaki ABD’li aktris ve şarkıcı Vanessa Hudgens, yaşına uygun gül kurusu uzun bir elbise giydi. Kıyafetini abartıdan uzak bir saç modeli ve takılarla tamamlayan Vanessa’nın en dikkat çekici detayıysa dore rengi ojesi oldu.

kim-mtv-2015-muzik-odulleri

Kıyafetleriyle her zaman dikkat çekmeyi başaran Kim Kardashian, yine tüm vucüt hatlarını ortaya çıkaran bir elbise giydi. Bu kıyafetiyle Batman’in düşmanı Penguen’e benzetilen Kardashian, bugün sosyal medyanın gündeminden düşmedi.

kourtney-kardashian-kylie-jenner-mtv-2015-muzik-odulleri

Kourtney Kardashian, pembe tulumunu düz fön ve sade bir makyajla tamamlamış. Kylie Jenner ise kendisini olduğundan kilolu gösteren mini bir elbise seçti.

Ve Kazananlar!

Yılın Videosu: Taylor Swift ft. Kendrick Lamar / Bad Blood
Yılın Kadın Müzik Videosu: Taylor Swift / Blank Space
Yılın Pop Videosu: Taylor Swift / Blank Space