2016’da Moda Dünyasında Neler Oldu?

2016’yı geride bırakırken yepyeni umut dolu bir yıla başlıyoruz. Moda ve sanat dünyası için canlı ve çok renkli geçen yılda unutamadığım defile ve yenilikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

1KENZO X H&M

Bir önceki sezon ülkemizde izdihamla karşılanan BALMAIN X H&M işbirliği çok büyük ses getirmişti. Bu sezonda Kenzo ile iş birliği yapacağını duyurdukları andan itibaren merakla beklenen koleksiyon, moda seveler tarafından çok beğenildi.

2HEDİ SLİMANE

Severek takip ettiğim moda tasarımcı ve fotoğrafçı, Hedi Slimane, Saint Laurent’den ayrılması.

3GIGI HADID X TOMMY HILFIGER

En çok konuşulan iş birliklerinden biride New York Moda Haftası kapsamında sunulan Gigi Hadid’in Tommy Hilfiger için hazırladığı kapsül koleksiyon oldu.

4PANTONE YENİ SEZON RENGİ

Leatrice Eiseman, Time’a yaptığı açıklamada, “Pantone nasıl bir dünyada yaşadığımızı biliyor: çok stresli ve çok gergin. Bu, umutlu olma rengidir.” şeklinde konuştu.
Yeni sezonda neler göreceğimizi merakla bekliyorum.

5VICTORIA SECRET PARIS

Her yıl muhteşem bir şova imza atan marka Paris’te gerçekleştirdiği defile ile yine moda severlerden tam puan aldı.
Irına Shayk ve Bella Hadid ilk kez kanat taktılar.
Fantasy Bra’nın bu yılki yıldızı ise Jasmine Tookes oldu.