28-29 Nisan’da Karabük’te Careers in Engineering Konuşulacak

Karabük Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen, üniversite öğrencilerinin kendini geliştirebileceği ve geleceğine yön vereceği CIE’16 (Careers In Engineering), 28-29 Nisan‘da Karabük Üniversitesi Hamit Çepni Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

28-29-nisanda-karabukte-careers-in-engineering-konusulacak-afis-umb-blog

Endüstri Mühendisliği Kulübü’nün düzenlediği ve Üniversite Medya Birliği’nin medya sponsoru olduğu CIE’16; Türkiye’nin önde gelen girişimcileri, yöneticileri, mühendisleri ve kariyerlerinde fark yaratmış kişileri öğrenciler ile buluşturuyor. 2 gün sürecek etkinliğin ilk konuşmasını Üniversite Medya Birliği‘nin referansı ile katılan sunucu-yazar Funda Karayel yapacak.

Etkinliğin ilk gününde; Sunucu-Yazar Funda Karayel, Kalite Direktörü Sevilay Sürmen, Doç. Dr. Günay Özbay, Autodesk Eğitmeni Gökçe Gün, Kurumsal Gelişim Uzmanı Hasan Baltalar öğrenciler ile buluşacak.

Etkinliğin ikinci gün programında ise; Turkcell Bölge Sorumlusu Çağrı Hamurcu, Kardemir Demir Çelik A.Ş. Genel Müdür Yard. Hakan Onur, Onat Car Group’dan Orçun Onat, Cv Checkup’tan Esra Kemer Tülü, 720 Eğitim Danışmanlık’tan Ali Cevat Ünsal yer alıyor.

Etkinlik süresince katılımcıların eğlenceli vakit geçirmesi amacıyla sosyal etkinlikler de düzenlenecek. Etkinliğe Karabük Üniversitesi dışından katılım sağlanırken katılanlara Karabük Üniversitesi tarafından sertifika verilecek.

Detaylı Bilgi