3.Medya Zirvesi Başlıyor!

Bilkent Üniversitesi’nde faaliyet gösteren Gazete Bilkent tarafından her yıl düzenlenen Medya Zirvesinin bu sene 3.sü gerçekleştiriliyor.

Geçen sene dinleyicileri Fatih Portakal, Engin Altan Düzyatan, Bekir coşkun gibi önemli isimlerle buluşturan yapılan keyifli söyleşilerle dikkat çeken Medya Zirvesi bu yıl tekrar görsel ve yazılı basından birçok ünlü ismi Ankara’da ağırlıyor. Üniversite Medya Birliği’nin sponsorluğunda 2 gün sürecek olan 3. Medya Zirvesi farklı oturumlarda farklı isimleri barındıracak.

Konuklar arasında Ali Kırca, Erhan Ertürk, Ertem Şener, Mirgün Cabas, İrfan Değirmenci, Canan Tan, oyuncu Birce Akalay, tiyatro sanatçısı Hakan Gerçek ve onedio kurucusu Kaan Kayabalı yer alıyor. Üniversite Medya Birliği’nin desteğiyle düzenlenen programda bu yıl da sürpriz konukların olacağı belirtiliyor. 3.Medya Zirvesi’nde  işitme engelliler de düşünüldü. Program süresince işaret dili çevirisi yapılacak. Medya üzerine ilgi duyan herkesin katılımına açık olan ve medyaya dair birçok alandan bilgi edinilecek etkinliğin sonunda katılımcılara sertifika da verilecek. Bununla kalmayıp sürpriz hediyeler dağıtılacak.

7-8 Mart tarihlerinde MEB Şura Salonunda yapılacak program sizleri, birbirinden değerli konuklarıyla buluşturmak için bekliyor! Gazete Bilkent Medya Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi için www.medyaninzirvesi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Üniversite Medya Birliği’nin yaptığı görüşmeleri, iş ortaklıklarını, üye kulüplerin etkinliklerini, medya sponsorluklarını, iş ortaklarının düzenlediği organizasyonların haberini yapar. Üniversite öğrencilerini ilgilendiren her konuda ÜMB bloga içerik üretir. Medya ve iletişim sektöründen alanında uzman kişiler ile röportajlar yapar. Sektörün öncü kişilerinin katıldığı workshoplar düzenler.

CEVAP VER

20 − seven =