Alem FM Kampüslerde Serisinin İlk Durağı Selçuk Üniversitesi

Üniversite Medya Birliği ve Alem FM ortaklığıyla düzenlenen “Alem FM Kampüslerde” serisi başlıyor!
Üniversite Medya Birliği katkılarıyla hazırlanan Alem FM Kampüslerde etkinlik serisinde, Alem FM’in yaptıkları programlarla dikkat çeken isimleri Adem Metan ve Fatih Yıldırım üniversite öğrencileriyle buluşacak.
Üniversite öğrencileri, Alem FM’in başarılı programcıları Adem Metan ve Fatih Yıldırım ile finaller öncesinde moral depolayacaklar. Radyo programcılığı tecrübelerini ve yayıncılık hayatlarında yaşadıkları ilginç anıları paylaşacak olan Metan ve Yıldırım, aynı zamanda üniversitelilerin radyo dünyası ve medya sektörü ile ilgili merak ettiklerini de yanıtlayacaklar.

“Alem FM Kampüslerde” serisinin ilk durağı Selçuk Üniversitesi. Üye kulüplerimizden Selçuk Üniversitesi İletişim Topluluğu‘nun ev sahipliği yapacağı etkinlik 5 Mayıs‘ta üniversitelilerle buluşacak.
Alem FM yayıncısı Fatih Yıldırım‘ın katılımıyla gerçekleştirilecek “Alem FM Kampüslerde” etkinliği, 5 Mayıs Saat 12:00’da Süleyman Demirel Kültür Merkezi Malazgirt Salonu‘nda!

alem-fm-kampuslerde-serisinin-ilk-duragi-selcuk-universitesi

Fatih Yıldırım Kimdir?

Karadeniz Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü’nü bitirmiştir. Radyoculuk macerası 2002 yılından bu yana devam etmektedir. Kaçkar FM’de radyo programı sunmuş, Kaçkar TV’de haberlerde ve kamera arkasında çalışmış, bir dönem DJ’lik yapmıştır.
Kendi Kendine Konuşana Radyocu Derler” isimli bir kitap yazmıştır.
Hafta içi her gün 17:00 – 20:00 arası “İzlenecek Bi’ Şey Değil” programıyla Alem FM‘de yayın yapmakta.

Üniversite Medya Birliği’nin katkılarıyla düzenlenen “Alem FM Kampüslerde” serisinin etkinlik takvimi ise şu şekilde;

6 Mayıs‘ta Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Kulübü’nün ev sahipliğiyle Isparta’da,
9 Mayıs‘ta Namık Kemal Üniversitesi İnovatif Medya Topluluğu ve Radyo-Tv Topluluğu’nun ev sahipliğiyle Tekirdağ’da,
11 Mayıs‘ta Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Radyo Ton’un ev sahipliğiyle Çanakkale’de,
13 Mayıs‘ta Uludağ Üniversitesi Radyo-Tv Topluluğu’nun ev sahipliğiyle Bursa’da,