Atakan Şeniz ve Okan Gürel TRT Kent Radyo İstanbul’un Konuğu Oldu

Üniversite Medya Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Şeniz ve Radyo Birliği Direktörü Okan Gürel TRT Kent Radyo İstanbul‘a konuk oldu.

atakan-seniz-ve-okan-gurel-trt-kent-radyo-istanbulun-konugu-oldu-umblog-umb-blog-

Yapımcılığını Nuray Soydan‘ın yaptığı, Gökhan Özer‘in sunumuyla İstanbul’da farklı üniversitelere konuk olan TRT Kent Radyo İstanbul’un “Kampüs” programı bu hafta Üniversite Medya Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Şeniz ve Radyo Birliği Direktörü Okan Gürel‘i ağırladı.

Atakan Şeniz, Üniversite Medya Birliği’nin kuruluşu, yaptığı araştırmalar, düzenlediği etkinlikler ve Üniversite Medya Birliği’nde radyonun öneminden bahsetti. Okan Gürel ise, üniversitelerde radyoya ve radyoculuğa verilen öneme değindi.