Beykent’te Bir İlk! Dijital Pazarlama ve Yeni Medya Eğitimi!

Beykent Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren üyemiz, Mikrofon Kulübü Dijital Pazarlama ve Yeni Medya eğitimi ile fark yaratıyor.

Daha önce ‘’ Medyanın Geleceği ve Sansür, ‘’ Medya ve Futbol Dünyasında Kadın’’, ‘’Yeni Medya Çalıştayı’’, ‘’Televizyon Haberciliği’’. ‘’ İşitme Engellilerle İletişim’’ konulu etkinlikleri düzenleyen Beykent Üniversitesi temsilcimiz Mikrofon Kulübü ‘’ Dijital Pazarlama ve Yeni Medya’’ semineri düzenliyor. Üyemiz, Beykent Üniversitesi’nde ilk kez düzenlenecek olan ‘’Dijital Pazarlama’’ semineri ile öğrencilerin mesleki gelişimini de göz önünde bulunduruyor.

Moof Dijital Pazarlama Ajansı işbirliği ile 25 Aralık Perşembe 14.30-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan seminer Ayazağa Yerleşkesi Konferans Salonu‘nda!
Eğitim Moof Dijital Pazarlama Ajansı kurucusu Yasin Kaplan tarafından verilecektir.

www.yasinkaplan.com.tr

ETKİNLİĞİN FACEBOOK SAYFASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!
.Baskı,

Üniversite Medya Birliği’nin yaptığı görüşmeleri, iş ortaklıklarını, üye kulüplerin etkinliklerini, medya sponsorluklarını, iş ortaklarının düzenlediği organizasyonların haberini yapar. Üniversite öğrencilerini ilgilendiren her konuda ÜMB bloga içerik üretir. Medya ve iletişim sektöründen alanında uzman kişiler ile röportajlar yapar. Sektörün öncü kişilerinin katıldığı workshoplar düzenler.