Bir Konu Bir Konuk Etkinliklere Devam Ediyor

”Bilgin Sermayen, Merakın Tutkun Olsun” felsefesiyle çalışmalarını sürdüren Bir Konu Bir Konuk’un Ekim ayındaki ilk etkinliğinin konuğu Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdürü Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu olacak.

Bir Konu Bir Konuk; üniversite öğrencilerini, ilgi duydukları konularda düzenli sektörden isimlerle bir araya getiren bir sosyal projedir.

Üniversite Medya Birliği’nin medya sponsoru olduğu Bir Konu Bir Konuk’un Ödeme Sistemleri etkinliği 13 Ekim 2015 Salı günü 18:00-20:00 saatleri arasında Nispetiye Cad. Akmerkez E3 Blok Kat: 3-5 Etiler/İstanbul adresindeki Bankalararası Kart Merkezi‘nde gerçekleşecek. Etkinliğe kayıt yaptırmayan katılımcılar güvenlik sebebiyle etkinliğe alınmayacak.

Bir Konu Bir Konuk” etkinliği hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz facebook ve twitter hesaplarından  takip edebilir, sorularınız için birkonukonuk@gmail.com‘a mail gönderebilirsiniz

Ödeme sistemleri etkinliğine katılmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Üniversite Medya Birliği’nin yaptığı görüşmeleri, iş ortaklıklarını, üye kulüplerin etkinliklerini, medya sponsorluklarını, iş ortaklarının düzenlediği organizasyonların haberini yapar. Üniversite öğrencilerini ilgilendiren her konuda ÜMB bloga içerik üretir. Medya ve iletişim sektöründen alanında uzman kişiler ile röportajlar yapar. Sektörün öncü kişilerinin katıldığı workshoplar düzenler.