Boğaziçi Üniversitesi Global Career Summit’e Ev Sahipliği Yapıyor

Global Career Summit: “Bulunduğumuz yere bir de farklı noktalardan bakalım, şimdi tam zamanı!” diyerek gün saymaya başladı.Yaptıkları üniversite etkinlikleriyle yıllardır binlerce öğrenciye yeni deneyimlerle buluşturan 3İK ve ÖğrenciKariyeri işbirlikleriyle yepyeni bir zirvede öğrencileri ağırlamaya hazırlanıyor.

9-10 Şubat tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs’te bulunan Albert Long Hall’de düzenlenecek olan Global Career Summit etkinliği, Türkiye’deki tüm öğrencilere kapısını açıyor.

Öğrencilerin kendi potansiyellerini fark etmesini ve dünya çapında kariyer fırsatlarını keşfetmelerini hedefleyen bu zirvede, farklı alanlarda sunumlar, network sağlayacak eğlenceli molalar, en iyi şirketlerin sunumları, ilgi çekici paneller, ilham verici konuşmalar, workshoplar öğrencilerle buluşacak.

İki gün sürecek etkinliğin sonunda öğrencilere sertifika verilecek olan zirvede, 500’den fazla öğrencinin katılımı bekleniyor.

Etkinlik konuşmacıları ve kayıt detayları için http://www.gcs-summit.org/ adresine göz atmanız yeterli.

Üniversite Medya Birliği’nin yaptığı görüşmeleri, iş ortaklıklarını, üye kulüplerin etkinliklerini, medya sponsorluklarını, iş ortaklarının düzenlediği organizasyonların haberini yapar. Üniversite öğrencilerini ilgilendiren her konuda ÜMB bloga içerik üretir. Medya ve iletişim sektöründen alanında uzman kişiler ile röportajlar yapar. Sektörün öncü kişilerinin katıldığı workshoplar düzenler.

CEVAP VER

thirteen + 18 =