Çılgın Çantalarla Stiline Renk Kat!

Modası hiç geçmeyecek gibi görünen clutch çantalar sokakların en renkli isimleri haline geldi.Özellikle de yaz aylarında rengarenk clutchları ojelerimizle, kıyafetlerimizle kombinlemek oldukça eğlenceliydi. Bazen de kıyafetlerimizle oldukça uyumsuz renklerde kullandık clutch çantaları, ama sonuç olarak uyumu bir şekilde yakaladık ve çok sevdik.

creative_clutch_design

O gün canınız baştan aşağıya simsiyah mı giyinmek istedi? Hemen giyinin ve elinize bu çılgın clutchlardan birini alın! İşte şimdi hem tarz hem eğlenceli hem de gününüzün moduna göre giyinmiş oldunuz.

Ya da rengarenk geçmesini dilediğiniz, enerjiye ihtiyacınız olduğu bir günde misiniz? Bir çılgınlık yapıp bol baskı tshirtlerle bu çılgın cluthları kombinlemek sizi gün boyu neşeli kılacaktır.

Bu arada benden size bir tavsiye clutchları kullanırken oje renginizi de çantanızın kontrast renginde  olan ya da aynı tonda olan renkte seçmeyi unutmayın!

clutch_trend

Şu küçücük el çantaları koskocaman valiz gibi çantalara boylarına bakmadan kafa tuttular. Artık moda dünyasında, podyumlarda ve vitrinlerde kolay kolay sarsılmaz bir konum elde ettiler. Rahatlıkla her mağazada bulabileceğimiz ürünler haline geldiler.

neon_clutch

blue_clutch

Eğer bu clutch modasını kışın da yakalamak istiyorsanız eldivenleriniz, atkınız veya paltonuz ile  uyum içinde bir clutch kullanabilirsiniz ya da tamamen zıt renklerde bir uyum yakalayabilirsiniz. Tercih sizin.

Ve bir de 2014 de damgasına vuran, tüm gençlerin kullandığı çeşit çeşit sırt çantaları var. Hem rahat hem tarz olabilmek için edinilmesi gerekenler listemize çoktan girmiş olması gerekir.page

Ben biraz çılgın ve enteresan ürünleri kullanmayı sevenlerdenim. Size hem benim zevkime göre olan hem de günlük hayatta birçok kişinin rahatlıkla kullanabileceği çanta modelleri önerebilirim. Dollskill çılgın tasarımlarıyla göz doldururken Madpax rahatlık ve tasarımı bir arada sunuyor.

madpax_bubble

Sırt çantası denildiği zaman hepimizin aklına okul yılları ve taşımaktan ağrıyan sırtlarımız geldiğinden eminim. Ama etnik desenleri ve renkleriyle günlük hayatımızda kullanabileceğimiz çantalar popülariteleri günden güne artırıyor ve bu sıralar neredeyse herkesin sırtında karşımıza çıkıyor.

chanel_backpack

Severek takip ettiğimiz tasarımcı Niyazi Erdoğan imzalı Niyo Backpack’leri çok beğeniyoruz. Nasıl kombinleyeceğiniz hakkında bir fikriniz yoksa eğer, çantanızı  kalem etekler, skinny jeanler ya da boyfriend jeanler ve oversized kabanlarla tamamlayarak  harika bir uyum yakalayabilirsiniz.

niyo_backpack