Dünya Turuna Başlangıç Biletiniz Çat Kapı Yurt Dışı 2’de

Öğrenci Kariyeri‘nin düzenleyip Üniversite Medya Birliği’nin desteklediği üniversite öğrencilerinin merak sardığı yurt dışına çıkma üzerine bir etkinlik olan Çat Kapı Yurt Dışı-2Haliç Üniversitesi Kağıthane Kampüsü‘nde gerçekleşecek. 21 Mart’taki etkinliğin ana teması, öğrencilerin ”Yurt dışına çıkmam için para lazım!” bahanesini çürütmek.

cat-kapi-yurt-disi-2-etkinlik-sponsor-universite-medya-birligi
“Cebinizde hiç para olmadan nasıl yurt dışına çıkabilirsiniz? Hatta çıkıp üzerine nasıl para alabilirsiniz?”
sorularının ve daha fazlasının cevabı bu etkinlikte verilecek. Etkinliğin konuklarını ise bizzat yurt dışına giden kişiler oluşturuyor. Hangi yollarla, nasıl yurt dışına çıktıklarını ve neler yaşadıklarını kendi deneyimlerinden yola çıkarak katılımcılara aktaracaklar.

Etkinlik Başvuru Formu