Elif Özkul Üniversiteliler İle Tecrübelerini Paylaştı

Üniversitelerin düzenlediği ödül törenlerinde “En İyi Magazin Programı” kategorisinde bu sene tüm ödülleri toplayan Show TV’nin başarılı sunucusu Elif Özkul üniversiteliler ile sunuculuk tecrübelerini paylaştı.

elif-ozkul2

2013’te Boğaziçi Üniversitesi’nde kurulan ve üniversitelerin medya topluluklarını tek çatı altında birleştiren Üniversite Medya Birliği, bu haftaki sektör buluşmalarında Show TV’de yayınlanan Cumartesi ve Pazar Sürprizi programlarının başarılı sunucusu Elif Özkul‘u misafir etti.56 üniversitede üye kulüpleri ve toplulukları bulunan Üniversite Medya Birliği ekibi, güzel sunucuya adeta soru yağdırdı. Tüm soruları içtenlikle cevaplayan Özkul, üniversite öğrencilerinin beğenisini topladı.

Haliç Üniversitesi Levent Kampüsü’nde gerçekleştirilen söyleşide, medya dünyasındaki yolculuğunu üniversitelilere aktaran Elif Özkul, “İdolünüz Var Mı?” sorusuna, “Sadece güzellikle sunuculuk olmaz. Güzellik elbette etkili ama önemli olan kameranın sizi sevmesi lazım.” dedi.

elif-ozkul

elif-ozkul3

Üniversite Medya Birliği’nin yaptığı görüşmeleri, iş ortaklıklarını, üye kulüplerin etkinliklerini, medya sponsorluklarını, iş ortaklarının düzenlediği organizasyonların haberini yapar. Üniversite öğrencilerini ilgilendiren her konuda ÜMB bloga içerik üretir. Medya ve iletişim sektöründen alanında uzman kişiler ile röportajlar yapar. Sektörün öncü kişilerinin katıldığı workshoplar düzenler.