İMA Yeni Dönem Eğitim Programları

Kısa sürede İstanbul’un en iyi moda okulları arasında yer alan, adından bolca söz ettiren, aynı zamanda Üniversite Modası destekçileri arasında yer alan İstanbul Moda Akademisi’nin yeni dönem kayıtlarına bir göz atın!

Moda sektörünün bir çok dalında eğitim veren İMA, diploma ve gelişim programlarıyla yeteneği başarıyla buluşturuyor.

İMA PGP eğitim programları

Ayrıntılı bilgi için istanbulmodaakademisi.com adresini ziyaret edin.

İMA, İstanbul’da modanın kalbinin attığı Nişantaşı’nda, son teknolojiyle yenilenmiş, tarihi Sadrazam Sait Paşa Konağı’nda hizmet verir. İMA’da öğrenciler; sektörün ileri gelenleri, ünlü tasarımcılar ve büyük firmalarla bir araya gelip projeler geliştirme, yeteneklerini keşfederken, sektöre dair geniş bir çevre edinme ve stajla birlikte kendilerine iş fırsatları yaratabilme ayrıcalığına sahiptirler.

CEVAP VER

eight − five =