İnsan Kaynakları Ekibi Mülakat Teknikleri Semineri Düzenledi

Üniversite Medya Birliği, Mart ayında başladığı “Sektör Buluşmaları” serisine hız kesmeden devam ediyor.  Daha önce A Haber Marka ve Tanıtım Müdürü Tayfun Saraçoğlu’nun katıldığı Sektör Buluşmaları organizasyonun bu haftaki konuğu Amrop Türkiye kurucu partneri Gülven Aytekin oldu.

3 Mayıs Pazar günü Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde gerçekleştirilen eğitime, Üniversite Medya Birliği ekip üyelerinin yanı sıra, Namık Kemal Üniversitesi İnovatif Medya Topluluğu, İstanbul Aydın Üniversitesi Reklamcılık Kulübü ve Beykent Üniversitesi Mikrofon Kulübü de  katıldı.

universite-medya-birligi (1)

CV HAZIRLAMA, MÜLAKAT TEKNİKLERİ HAKKINDA İPUÇLARI

Eğitim hayatından kesitler sunan Gülven  Aytekin,  bir buçuk saat boyunca katılımcılarıa mülakat teknikleri, Cv hazırlama gibi konularda önemli taktikler verirken, kendi kariyerini nasıl elde ettiğini de anlattı.

Soru cevap şeklinde devam eden günün sonunda, katılımcılar eğitimi çok yararlı bulduklarını belirtti. İnsan Kaynakları ekibi direktörü Elif Solmaz, seminerlerin devam edeceğinin bilgisini verdi.

universite-medya-birligi (2)

Üniversite Medya Birliği’nin yaptığı görüşmeleri, iş ortaklıklarını, üye kulüplerin etkinliklerini, medya sponsorluklarını, iş ortaklarının düzenlediği organizasyonların haberini yapar. Üniversite öğrencilerini ilgilendiren her konuda ÜMB bloga içerik üretir. Medya ve iletişim sektöründen alanında uzman kişiler ile röportajlar yapar. Sektörün öncü kişilerinin katıldığı workshoplar düzenler.