Instagram E-Posta Kutunuza Geliyor

Instagram, bu aydan itibaren bazı kullanıcılara öne çıkan paylaşımların yer aldığı e-postalar atmaya başlayacak.

Gelişen teknoloji ile birlikte sık sık reklama ve bildirime maruz kaldığımız için, pek çok şeyi de gözden kaçırmış oluyoruz. Instagram’da bu nedenle, kullanıcılarına kendini hatırlatmaya hazırlanıyor. E-postalar, Instagram’da neler olup bittiğini kaçırmamak için bir özet niteliğinde olacak.

E-posta gönderimi, Instagram kullanılmadığında ne kadar eğlenceli ve farklı fotoğrafları/hikayeleri gözden kaçırıldığını da açıklamayı sağlıyor. Bu sayede düzenli giriş yapmayan kullanıcıların gönderilen e-posta ile, günlük ya da haftalık olarak Instagram’a daha sık girmesi bekleniyor.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Üniversite Medya Birliği’nin yaptığı görüşmeleri, iş ortaklıklarını, üye kulüplerin etkinliklerini, medya sponsorluklarını, iş ortaklarının düzenlediği organizasyonların haberini yapar. Üniversite öğrencilerini ilgilendiren her konuda ÜMB bloga içerik üretir. Medya ve iletişim sektöründen alanında uzman kişiler ile röportajlar yapar. Sektörün öncü kişilerinin katıldığı workshoplar düzenler.