İstanbul Üniversitesi’nden Uğurlu Kitaplar Projesi!

İstanbul Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi  ihtiyaç sahibi öğrencilere kitap yardımı yapıyor.

İstanbul Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Seçkin Dindar’ın yönetiminde bugüne kadar ‘’Sosyal Medya Festivali’’, ‘’Sorumluyuz Hepimiz’, ‘’ Mutlu Çocuklar Hayal Ediyoruz‘’ etkinlikleriyle adından söz ettiren İU SSUAM, şimdi de ihtiyaç sahibi öğrencilere destek veriyor.  ‘’Üniversite hazırlık kitaplarını paylaşmaya hazır mısın?’’ sloganıyla başlayan proje; üniversite sınavına hazırlanan ihtiyaç sahibi öğrencilere test kitapları ulaştırmayı amaçlıyor. Uğurlu Kitaplar projesi hakkında bilgi veren koordinatör Pelin Baykan: ‘’İU SSUAM olarak üniversite içi yaptığımız sosyal sorumluluk projelerinin yanında, üniversiteye hazırlanan gençlerimizi düşündük. Bu yola; üniversiteyi kazanmış abisinin, ablasının elinden alacağı kitabın onlara ışık saçacağını düşünerek başladık. Umuyoruz ki bu ışık sönmeyecek ve onlar da kitaplarını bir sonraki sıra arkadaşlarına teslim edecek.’’ diye konuştu.

üst2

Üniversite Medya Birliği, İÜ Sosyal Medya Kulübü, İÜ Kültür Kulübü, İÜ İletişim Kulübü, İÜ Sosyal Sorumluluk ve Liderlik Kulübü ile Genç Akıl Derneği’nin de desteklediği Uğurlu Kitaplar projesinde, kitapları 15 Nisan’a kadar İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi’ne teslim edebilirsiniz.

Üniversite Medya Birliği’nin yaptığı görüşmeleri, iş ortaklıklarını, üye kulüplerin etkinliklerini, medya sponsorluklarını, iş ortaklarının düzenlediği organizasyonların haberini yapar. Üniversite öğrencilerini ilgilendiren her konuda ÜMB bloga içerik üretir. Medya ve iletişim sektöründen alanında uzman kişiler ile röportajlar yapar. Sektörün öncü kişilerinin katıldığı workshoplar düzenler.