Moda Baskını 1. Durak: İstanbul Şehir Üniversitesi

Moda sadece podyumlarda değil, artık sokaklarda hatta kampüslerde. Üniversite Modası olarak İstanbul Şehir Üniversitesi’nde Moda Baskını’nın ilk adımını gerçekleştirdik. Bir sonraki durağımız sizin üniversiteniz olabilir, hazır olun!

kampüs_stilim

Kadir, Sinema TV öğrencisi, Üniversite Modası ekip üyesi

kampüs_stilim

Ahmet, Sinema TV öğrencisi. Tarzını sportif klasik olarak tanımlıyor.

kampüs_stilimTalha, Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi. Talha stilini özgür olarak tanımlıyor.

kampüs_stilimMelike, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler öğrencisi. Melike’nin tercihi rahat ama şık kombinler.

kampüs_stilimÜmran, Resepsiyonist. Stilini klasik olarak tanımlıyor.

kampüs_stilimMo, Sinema TV öğrencisi. Mo kıyafet seçiminde renk uyumuna önem veriyor.

kampüs_stilimMustafa, Sinema TV öğrencisi. Tarzını casual smart olarak tanımlıyor.

Siz de kampüs stilinizle Üniversite Modası sosyal medya hesaplarında yer almak isterseniz, #kampüsstilim etiketi ile fotoğraflarınızı bizimle paylaşın!