Moda Baskını 2. Durak: Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi

Moda sadece podyumlarda değil, artık sokaklarda hatta kampüslerde. Üniversite Modası olarak Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin Fındıklı kampüsünde Moda Baskını’nın 2. adımını gerçekleştirdik.

Hazırlayanlar : Berat Kağan Şeker & Suzan Karahasan

Bir sonraki durağımız sizin üniversiteniz olabilir, hazır olun!

moda_baskını_msgsüGizem, Sabancı Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği öğrencisi. Stilini sade ve maskülen olarak tanımlıyor.

moda_baskını_msgsüÖzlem, Mimar Sinan’da Seramik Cam Tasarımı okuyor. Stilinde daha çok vintage etkisi olduğunu söylüyor.

moda_baskını_msgsüKuzgun stilsiz, şekilsiz, formsuz giyinmeyi seviyor.

moda_baskını_msgsüMelih Seramik ve Cam Tasarımı öğrencisi. Stilini realistik olarak tanımlıyor, ne beğenirse onu giyiyor ve üzerine yakışanı seçiyor.

moda_baskını_msgsüİpek, Seramik ve Cam Tasarımı öğrencisi. Renk seçiminde düz renkleri ve rahatlığı tercih ediyor.

moda_baskını_msgsüKaan, Yeditepe Üniversitesi’nde Sanat Yönetimi okuyor. Rahatlık, stilini tanımlarken en büyük önceliği.

Siz de kampüs stilinizle Üniversite Modası sosyal medya hesaplarında yer almak isterseniz, #kampüsstilim etiketi ile fotoğraflarınızı bizimle paylaşın!