Moda Baskını 3.Durak: İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi

Moda sadece podyumlarda değil, artık sokaklarda hatta kampüslerde. Üniversite Modası olarak İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde İletişim Kulübü’nün katkıları ile Moda Baskını’nın 3. adımını gerçekleştirdik.

iszü-moda-baskını-1

Hande, PDR, Son sınıf öğrencisi. “Genel olarak günlük, rahat edebileceğim şeyler tercih ediyorum. Renkli giyinmeyi seviyorum.”

iszü-moda-baskını-2

Zeynep, Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi. “Hoşuma giden ve moda olan şeyleri giyerim.”

iszü-moda-baskını-3

Melis, Hemşirelik öğrencisi. Renkli kişiliği renkli stili ile yansıtıyor.

iszü-moda-baskını-4

Mustafa, İşletme, 2. Sınıf öğrencisi. Tarzını bohem ve kullanışlı olarak özetliyor, sade parçalar seçmeye özen gösteriyor.

iszü-moda-baskını-5

Aylin, Psikoloji, 2.sınıf. Tarzını vamp ama günlük, aynı zamanda da şık ve modern olarak tanımlıyor. Koyu renk kullanmayı seviyor.

iszü-moda-baskını-7

Serhat, İşletme, 3.sınıf. Klasik bir tarzı olduğunu ve gömlek giymeyi sevdiğini söylüyor.

iszü-moda-baskını-8

Fatma, Psikoloji, 2.sınıf. Tarzını salaş, asi ve modern olarak yorumluyor. Zıt şeyleri bir arada kombinlemeyi sevdiğini söylüyor.

iszü-moda-baskını-9

Arzu, PDR, 2.sınıf. Sade, günlük, rahat ve kullanışlı olarak tarzını tanımlayan Arzu, renkli kıyafetler ve çiçek desenli gömlek ve elbiseleri çok sevdiğini söylüyor.

iszü-moda-baskını-10

Esra, PDR, 2. Sınıf. Tarzını klasik, modern ve şık olarak yorumluyor. Şallarında göz alıcı, dikkat çekici renkler kullanmayı tercih ediyor.

Üniversite Medya Birliği üye kulübü İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İletişim Kulübü’ne katkılarından dolayı teşekkür ederiz.