Moda Baskını 5.Durak : Sakarya Üniversitesi

Moda sadece podyumlarda değil, artık sokaklarda hatta kampüslerde. Üniversite Modası olarak Sakarya Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Topluluğu’nun katkıları ile Moda Baskını’nın 5. adımını gerçekleştirdik.

Saü-moda-baskını Abdullah, siyaset bilimi ve kamu yönetimi öğrencisi.

saü-moda-baskını-2Güzel Sanatlar Fakültesi’nde öğrenci olan Buse stilini günlük ve rahat olarak tanımlıyor.

saü-moda-baskını-1Anıl, İktisadi ve İdari Bilimler fakültesinde öğrenci. Anıl, renkli ve iddaalı parçaları taşımayı seviyor.

Saü_moda_baskınıAyşe, iktisat bölümünde okuyor ve sade kıyafetleri desenli parçalar ile kombinliyor.

saü-moda-baskını-3Çağla, Çalışma Ekonomisi ve Çevre Ekonomisi bölümünde okuyor. Deri ceketi ve siyah kıyafetleriyle oldukça sadeyken mavi saçları dikkati üzerine topluyor.

saü-moda-baskını-4İbrahim,  Makina Mühendisliği’nde okuyor. Stilini oluştururken spor şıklığı yakalamaya çalışan İbrahim, stilinde smart casual parçaları ön planda tutuyor.

Saü-moda-baskını-5İnsan Kaynakları Yönetimi’nde okuyan Gözde,  dikkat çeken parçaları bir arada taşımaktan ve aksesuar kullanmaktan hoşlanıyor.

saü-moda-baskını-6Halkla İlişkiler ve Reklamcılık öğrencisi Kübra stilini şöyle tanımlıyor : “Salaş giyinmeyi ve aynı zamanda siyahın şıklığını seviyorum.”

saü-moda-baskını-7Nagehan, İngilizce Öğretmenliği’nde okuyor. Spor şıklığını günlük hayata uyarlayan Nagehan, kendi stilinde topuklu ayakkabılarını tamamlayıcı olarak görüyor.

saü-moda-baskını-8Salih, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık öğrencisi.

saü-moda-baskını-9

İşletme öğrencisi Elif, denim rahatlığıyla renkli parçalarını buluşturmuş.

Üniversite Medya Birliği üye kulübü Sakarya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Topluluğu’na katkılarından dolayı teşekkür ederiz.