Moda Haber Sosyal Medya Üzerinden Butik Modası

Kadınların vazgeçemediği moda tutkusu ve alışveriş aktivitesinde ünlü markaların yanı sıra bu ara popüler olarak gördüğüm butik alışverişleri dikkatimi çekiyor.

Instagram ve Facebook gibi sosyal ağlar üzerinden satışa sunulan ve tüm kadınların takibe aldığı bu butikler oldukça popüler olmaya başladı. Son zamanlarda bayanların üzerinde şık bulduğum ne varsa, hepsi buradan alınmış. Yeni trendlerden tutun, renk renk, çeşit çeşit her şeyi bulabilmek mümkün, üstelik oldukça da uygun fiyatlı.

tumblr_n448xaNE5q1sm1d4eo1_1280 (1)

Kadınların en büyük şikayeti olan, “ her şey herkeste” gibi sorunlara bence en güzel ve pratik çözüm butiklerdeki farklı tasarımlar. Takılar, ayakkabılar, elbiseler kısacası her şey var. Bu tasarımlar ve butiklerle bir zamanlar trend olan “Pazar modası” nın yine popüler olmaya başladığını düşünüyorum. Butik sahibi arkadaşlarımdan, en güzel satış yönteminin sosyal ağ üzerinden olduğunu duyuyorum, artık bayanlar sadece fotoğraf paylaşmak için değil alışveriş içinde bu ağları kullanıyor.

O halde bayanlar tarafından bu kadar takip edilen ve tercih edilen butiklerin bu yazın trendleri arasında olduğunu söylemek mümkün.

tumblr_n4eveqJaNg1s5vb63o1_500