Namık Kemal Üniversitesi İnovatif Medya Topluluğu kuruldu!

Namık Kemal Üniversitesi’nin ilk ve tek medya topluluğu olan İnovatif Medya Topluluğu beş ayı kapsayan çalışmalar sonucunda açılışını yaptı.

Üniversite Medya Birliği (ÜMB) ailesi bu önemli günde İnovatif Medya Topluluğu’nu yalnız bırakmadı. İstanbul Üniversitesi Rektör Danışmanı ve aynı zamanda ÜMB Danışmanı Prof.Dr. Seçkin Dindar da konuklar arasındaydı.  Açılış toplantısına Namık Kemal Üniversitesi İktisadı ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr . Ertuğrul Üstün Geyik, Prof. Dr. Abdulkadir Işık, Doç. Dr. Murat Çetin, Doç. Dr. Oğuz Kaymakçı ve topluluk danışmanı Doç. Dr. Evren Cabi katıldı.

ferit2

Topluluk Başkanı Ferit Ömeroğlu açılış konuşmasında ‘’ Topluluğumuzu kurarken dünyayı değiştireceğiz diyoruk. Dünyayı değiştirmek için global bazda değiştirmeye gerek yok. Bazen attığınız bir adım ya da yaktığınız bir ateş dünyayı değiştirmeye yetiyor. Biz İnovatif Medya Topluluğu olarak bir anlamda dünyayı değiştirdiğimizi düşünüyoruz. Topluluğumuzun kurulmasında Doç. Dr. Evren Cabi’nin desteği için çok teşekkür ederim. Bizlere her zaman destek veren Üniversite Medya Birliği’ne teşekkür ederim.’’ dedi.

inovatif3

Üniversite Medya Birliği yönetim kurulu başkanı Atakan Şeniz ise, ‘’ ÜMB olarak tüm medya topluluklarını tek çatı altında birleştirmenin yanı sıra medya ve iletişim kulübü olmayan üniversitelerde kulüp kurulmasına destek veriyoruz. İlk olarakİstanbul Aydın Üniversitesi Reklamcılık Kulübü’nün kurulmasına destek verdik.  İkinci olarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversite İnovatif Medya Topluluğu’nun kurulmasında desteğimizi sunduk. Çok yakın zamanda Haliç Üniversitesi İletişim Kulübü’nün de açılışını yapacağız.’’ dedi.

pasta

Açılış pastasının kesilmesiyle son bulan organizasyonda,  İstanbul Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Seçkin Dindar ve ÜMB yönetim kurulu başkanı Atakan Şeniz; yapılan işbirliğinden son derece memnun olduklarını ve her zaman destekçi olmaya devam edeceklerini söylediler.

inovatif2

inovatif4

Üniversite Medya Birliği’nin yaptığı görüşmeleri, iş ortaklıklarını, üye kulüplerin etkinliklerini, medya sponsorluklarını, iş ortaklarının düzenlediği organizasyonların haberini yapar. Üniversite öğrencilerini ilgilendiren her konuda ÜMB bloga içerik üretir. Medya ve iletişim sektöründen alanında uzman kişiler ile röportajlar yapar. Sektörün öncü kişilerinin katıldığı workshoplar düzenler.