Moda Baskını 4.Durak : Namık Kemal Üniversitesi

Moda sadece podyumlarda değil, artık sokaklarda hatta kampüslerde. Üniversite Modası olarak Tekirdağ’da bulunan Namık Kemal Üniversitesi’nde İnovatif Medya Topluluğu’nun katkıları ile Moda Baskını’nın 4. adımını gerçekleştirdik.

namık-kemal-kampüs-stili-1

Aslı Atalay, İktisat 3. sınıf öğrencisi. Genellikle renkli ve dikkat çekici şeyler giyinmeyi tercih ediyor.

namık-kemal-kampüs-stili-10

Muhammed Aydınalp, Tarım Ekonomisi 1. sınıf öğrencisi. Tarzını klasik ve sade olarak yorumladı.

namık-kemal-kampüs-stili-3

Merve Özsarıkaza, İktisat 3. sınıf öğrencisi. stilini modern ve şık olarak tanımlıyor.

namık-kemal-kampüs-stili-4

Aysun Yanaş, Alman Dili ve Edebiyatı 3. sınıf öğrencisi. “Rahat parçalarla da şık olunabilir. Ben de bunu taşıdığımı düşünüyorum.” dedi.

namık-kemal-kampüs-stili-9

Akın Binici, Makine Mühendisliği son sınıf öğrencisi. Yeni trendleri takip ettiğini, renkli ve farklı giyindiğini söyledi.

namık-kemal-kampüs-stili-5

İrem Beyhan, Ziraat Mühendisliği hazırlık öğrencisi.Tarzını maskülen olarak yorumladı.

namık-kemal-kampüs-stili-7

Gözde Tufan, Fransız Dili ve Edebiyatı 2. sınıf öğrencisi.

Modayı yakından takip ettiğini söyleyen Gözde, “Şık ve modern giyinmeyi seviyorum.” diyerek stilini yorumladı.

namık-kemal-kampüs-stili-8

Umutcan, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler öğrencisi. Modern ve klas giyinmeyi sevdiğini söyledi.

namık-kemal-kampüs-stili-6

Gizem Göçebe, alman dili 2. sınıf öğrencisi. Gösterişten fazla hoşlanmayan Gizem’in tercihi spor şık giyinmekten yana.

Üniversite Medya Birliği üye kulübü Namık Kemal Üniversitesi İnovatif Medya Topluluğu’na katkılarından dolayı teşekkür ederiz.