Özgecan’dan Sonra Bir Kara Haber Daha!

Özgecan Aslan’ın acısı yüreğimizdeyken Ege Üniversitesi’nden kara bir haber geldi! Tarih bölümü 4.sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu, okulda çıkan kavgada hayatını kaybetti!

Üniversite ideolojilerin değil, bilimin tartışıldığı, sanatın geliştirildiği kurumdur. Üniversite öğrencilerinin kötü haberlerle gündeme gelmesini değil, akademik başarılarla gündeme gelmesini istiyoruz!

Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Üniversite Medya Birliği

Üniversite Medya Birliği’nin yaptığı görüşmeleri, iş ortaklıklarını, üye kulüplerin etkinliklerini, medya sponsorluklarını, iş ortaklarının düzenlediği organizasyonların haberini yapar. Üniversite öğrencilerini ilgilendiren her konuda ÜMB bloga içerik üretir. Medya ve iletişim sektöründen alanında uzman kişiler ile röportajlar yapar. Sektörün öncü kişilerinin katıldığı workshoplar düzenler.