Pelin Çift İle Gündem ‘İletişim’

pelin-cift-ile-gundem-iletisim-universite-medya-birligi-com.-02-pgÜniversite Medya Birliği etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Bu dönem İstanbul Kültür Üniversitesi’nde ‘Çağdaş Medya Üniversitelerle Buluşuyor’ Beykent Üniversitesi’nde ‘Medya Karnavalı’  ve İstanbul Üniversitesi’nde ‘Radyo Günlüğü’ etkinliğini düzenleyen Üniversite Medya Birliği(ÜMB) etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

ÜMB , İstanbul Üniversitesi Yeni Nesil İletişim Kulübü ev sahipliğinde Pelin Çift ile söyleşi düzenliyor.

TRT ekranlarında yayınlanan ‘Pelin Çift Gündem Ötesi’ programıyla ekranlarda olan güzel ve başarılı sunucu 21 Aralık Pazartesi günü saat 13.30’da İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonunda öğrencilerle bir araya gelecek.

*Etkinlik dışarıdan katılıma açıktır.

ETKİNLİĞE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN!

HABER: İrem Çöteli