Pepsi Kutularını Tasarlama Sırası Sizde

Pepsi Challenge kapsamında çağrısı yapılan kutu tasarımı yarışması kazananına PepsiCo NY Tasarım ve İnovasyon Merkezi’nde çalışma fırsatı veriyor.

Pepsi’nin bu yılki Pepsi Challenge ile tarihindeki en büyük içerik odaklı ve sosyal dinamiklerle yürütülen insiyatif hamlesini gerçekleştireceği konuşuluyordu. Bu kapsamda sürdürülebilir ve maliyetsiz ışık kaynağı sağlama amacı taşıyan küresel açık kaynak hareketi Lite of Light‘la yaptığı iş birliği ve kitleleri sosyal fayda adına harekete geçirmek amacıyla Usher, Serena Williams gibi ünlü temsilcilerinin sosyal medya hesapları üzerinden çağrılarda bulunacağı sayılıyordu. Son olarak da Pepsi kutuları için “Live for Now” adlı bir tasarım yarışması çağrısı yapıldı.

Sadece logosunun belirdiği bir kutunun ne şekilde tasarlanabileceği konusunda ilgilileri tamamen özgür bırakan yarışmanın kazananı, New York’taki PepsiCo Tasarım ve İnovasyon Merkezi’nde tasarım ekibiyle beraber çalışma fırsatını elde edecek. Yarışmanın jüri kadrosunda dünyaca ünlü moda tasarımcısı ve yaratıcı yönetmen Nicola Formichetti, PepsiCo tasarım direktörü Mauro Porcini, Vogue İtalya genel yayın yönetmeni Franca Sozzani, Italia Independent CEO’su ve kurucularından Lapo Elkann, tasarımcı Karim Rashid ve yaratıcı yönetmen Marcelo Burlon bulunuyor.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Üniversite Medya Birliği’nin yaptığı görüşmeleri, iş ortaklıklarını, üye kulüplerin etkinliklerini, medya sponsorluklarını, iş ortaklarının düzenlediği organizasyonların haberini yapar. Üniversite öğrencilerini ilgilendiren her konuda ÜMB bloga içerik üretir. Medya ve iletişim sektöründen alanında uzman kişiler ile röportajlar yapar. Sektörün öncü kişilerinin katıldığı workshoplar düzenler.