‘Radyocular Kampüste’ nin son durağı Üsküdar Üniversitesi oldu

Üniversite Medya Birliği, Ajans UMB ve Beykoz Belediyesinin katkılarıyla organize edilen Radyocular Kampüste etkinliklerinin 5. durağı Üsküdar Üniversitesi oldu. Keyifli bir sohbet ortamında geçen etkinliğe, Üsküdar Üniversitesi öğrencilerinin ilgisi yoğun oldu.

Merkez Yerleşke Nermin Tarhan Konferans salonunda gerçekleşen etkinliğin moderatörlüğünü Ulusal Radyo Platformu OYDAR Genel Yayın Yönetmeni ve radyo programcısı Erkut Aktaş üstlendi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Üsküdar Üniversitesi Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, geçmişten günümüze radyoculuk tarihindeki satır başlarına değindi. Panelin konuklarıysa; radyo programcıları Mert Hakan, Umut Öğüt, Onur Sakar, ses sanatçıları Cüneyt Tek ve Gürbüz Morkoç oldu.Radyo yayıncılığı ve ses sanatçılığına dair bir sohbet gerçekleştiren konuklar, keyifli sohbetlerini şarkı ve şiirleriyle de süsledi.

Renkli görüntülere ve keyifli anlara sahne olan etkinliğin sonunda katılımcılara Prof. Dr. Sevil Atasoy tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Üniversite Medya Birliği’nin yaptığı görüşmeleri, iş ortaklıklarını, üye kulüplerin etkinliklerini, medya sponsorluklarını, iş ortaklarının düzenlediği organizasyonların haberini yapar. Üniversite öğrencilerini ilgilendiren her konuda ÜMB bloga içerik üretir. Medya ve iletişim sektöründen alanında uzman kişiler ile röportajlar yapar. Sektörün öncü kişilerinin katıldığı workshoplar düzenler.