Şehir FM Bahar Dönemini Açtı!

İstanbul Şehir Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Şehir FM bahar dönemini düzenlediği etkinlikle açtı.

Üniversite Medya Birliği kurucu üyesi Şehir FM dönem açılışını yoğun katılımla İstanbul Şehir Üniversitesi Güney Yerleşkesinde gerçekleşti. Şehir FM akademik danışmanı ve İletişim Fakültesi Dekanı Peyami Çelikcan konuşmasında üniversite radyolarının öğrenciler arasında büyük bir kitleye hitap ettiğinin altını çizdi. Çelikcan ayrıca radyo yayıncılığının seçmeli ders olarak da müfredata gireceğinin müjdesini verdi.

Şehir FM Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Keleş yaptığı konuşmanın ardından  desteklerinden dolayı Elif Yaşaroğlu, Elifnur Kayalar ve Efe Altuntaş’a plaket takdim etti.

Üniversite Medya Birliği‘nden Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Şeniz,  Haber Direktörü Ahmet Acar, yönetici asistanları Cem Bozkurt, Büşra Gülal, Öznur Özsülün, Esma Özdemir ve Nihan Adıyaman açılışa katıldı.

Açılış toplantısı kokteyl ile sonra erdi.

fotoğraf 1

fotoğraf 2

fotoğraf 3

sehir-fm-fotograf

Üniversite Medya Birliği’nin yaptığı görüşmeleri, iş ortaklıklarını, üye kulüplerin etkinliklerini, medya sponsorluklarını, iş ortaklarının düzenlediği organizasyonların haberini yapar. Üniversite öğrencilerini ilgilendiren her konuda ÜMB bloga içerik üretir. Medya ve iletişim sektöründen alanında uzman kişiler ile röportajlar yapar. Sektörün öncü kişilerinin katıldığı workshoplar düzenler.

CEVAP VER

four × 4 =