Sosyal Medya Üzerinden Nasıl İş ve Staj Bulunur?

Üniversite Medya Birliği İnsan Kaynakları Ekibi 30 Nisan Cumartesi günü saat 16.00‘da Yaşam ve Kariyer Koçu, İnsan Kaynakları Profesyoneli Selin Yetimoğlu‘nu konuk ediyor.

Selin Yetimoğlu’nun “Sosyal Medya Üzerinden İş ve Staj Bulma Teknikleri” hakkında katılımcıları bilgilendireceği workshop etkinliği TSYD Aydın Doğan Salonu‘nda (Haliç Üniversitesi Levent Kampüsü) gerçekleştirilecek.

sosyal-medya-uzerinden-nasil-is-ve-staj-bulunur-umb-blog-afis

Selin Yetimoğlu Kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunu.
Yurt içi ve yurt dışında yaklaşık 8 farklı şirkette İnsan Kaynakları departmanında tecrübe sahibi.
ICF akredite Profesyonel Koçluk eğitimi sertifikası sahibi. IODA, ICF (International Coaching Federation) üyesi, Koçluk Platformu Derneği (KPD) Yönetim Kurulu Üyesi.
Kariyer koçu. Sertifikalı Nefes Eğitmeni. FunOfis’in kurucu ortağı, Mutluluk Danışmanı. Mümin Sekman’ın konsept danışmanlığında yayınlanan Hayat Bilgesi-1 kitabındaki iki bölümü, Hayat Bilgesi-2’de üç bölümü hazırladı. Kendi kitabını yazmaya devam ediyor.
Kendi ismini taşıyan blog sayfasında iş hayatına dair 400’den fazla yazı yayınladı.
Çeşitli web siteleri, gazete ve dergilerde Kişisel Gelişim ve Kariyer alanlarındaki fikirlerine yer verilmektedir.
Üniversitelerin ve özel kurumların düzenlediği kariyer günleri ile çeşitli etkinliklerde İş Bulma, Kariyer Gelişimi, İş Hayatında Mutluluk, İstifa Süreci gibi konularda konuşma yapmaktadır.