Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali Başlıyor

Dünya iyiye mi gidiyor kötüye mi? Bu sorunun cevabını bilemesek de iyilikleri çoğaltmaya ve iyi hikayeleri duymaya her zamankinden çok ihtiyacımız olduğu bir dönemde yaşadığımızı biliyoruz! Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi öncülüğünde Surdurulebiliryasam.tv ve Sürdürülebilir Yaşam için Kelebek Etkisi Derneği işbirliği ile gerçekleşen Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali (SYFF) her sene olduğu gibi seçkisindeki belgeseller ile bu hikayeleri görünür kılmayı amaçlıyor.

surdurulebilir-yasam-film-festivali-basliyor-umblog-

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali (SYFF) 18 – 20 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek ve toplam 25 belgeseli izleyicilerle buluşturacak.
Sürdürülebilir bir yaşam ancak hep birlikte mümkün! İçinde yaşadığımız gezegene şekil vermeye gücü yeten bir tür olarak yaşamın serpildiği bir dünya yaratmak bizim elimizde… Belki de tek ihtiyacımız bunun mümkün olduğunun topyekun bilincine ulaşmak. İşte bu bilincin yaygınlaşmasına ve ihtiyacımız olan yeni hikayenin yaratılmasına katkı vermek üzere, farklı ülkelerden özenle seçilmiş belgesel filmler yüzlerce gönüllünün desteği ile 9. yılında birçok şehirde eş zamanlı olarak izleyicisiyle buluşuyor.

SYFF Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi’nin “Siz de Yapabilirsiniz!” çağrısına kulak veren aktivist ve STK’larla işbirliği yaparak Adana, Ankara, Antalya, Artvin, Balıkesir, Bayındır, Bodrum, Bursa, Diyarbakır, Düzce, Eskişehir, Fethiye, Güzelbahçe, İstanbul, İzmir, Kartal, Kayseri, Konya, Manisa, Mersin’de gerçekleşiyor.