Türk Girişimi Yolculuk Paylaşım Uygulaması Dünyaya Açıldı

İstanbul trafiğine çözüm bulmak için oluşturulan yolculuk paylaşım uygulaması olan Volt, dünyaca ünlü HERE şirketiyle iş birliğine imza attı.

İstanbul trafiğini daha çekilebilir kılmak için geliştirilen yolculuk paylaşım uygulaması Volt, hem ülke hem de dünya çapında büyük bir başarıya imza atarak Audi, BMW ve Daimler‘in şirketi HERE ile iş birliğine imza attı. Dünyanın en büyük navigasyon sistemlerinden biri olan HERE, Volt sayesinde Türkiye pazarına da giriş yapmış oldu.

turk-girisimi-yolculuk-paylasim-uygulamasi-dunyaya-acildi-umblog

HERE ile yapılan iş birliği ile Volt, kullanıcılara bir yolculuk rotası çizerek karman çorman olan İstanbul trafiğinde daha kolay ve konforlu bir yolculuk deneyimi sağlamaya çalışacak.

Volt, piyasaya girdikten sonra Türkiye’nin önde gelen yatırımcılarından olan Çiçeksepeti.com’un Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Emre Aydın, Aslanoba Capital Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aslanoba, Pronet Güvenlik Sistemleri Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu BaşkanıAlp Saul, Melek Yatırımcı ve Fongogo.com Kurucu Ortağı Ali Çebi‘den yatırım desteği almıştı.