ÜMB 2016 – Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Medya ve İletişim Topluluğu

Üye kulüplerimizden Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Medya ve İletişim Topluluğu‘nun Başkanı Berat Eryılmaz Üniversite Medya Birliği‘nin 2015-2016 sezonunu değerlendirdi.

umb-2016-bandirma-onyedi-eylul-universitesi-medya-ve-iletisim-toplulugu-2

“Yeni kurulmuş, ama kökleri 90’lı yıllara dayanan bir üniversitenin köklü kulüplerinden biri olan Medya ve İletişim Topluluğu olarak Üniversite Medya Birliği ailesinde yer almaktan çok mutluyuz. Üniversite Medya Birliği geniş ve büyük bir aile yapılanması. Büyük ve geniş ailelerin istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey yoktur yeter ki istesin. Biz de bu ailenin bir ferdi/fertleri olarak sürekli istek ve talepler içerisindeyiz. İsteklerimizi ve planlarımızı Üniversite Medya Birliği’nin destekleri sayesinde hayata geçiriyoruz.

ÜMB bu büyük ailenin çatısıdır. Türkiye çapında farklı üniversitelerden birçok farklı kulübü ve topluluğu bir araya getirerek güzel ve kaliteli işlere imza attıran bir yapının zirvesi konumundadır. Örnek olarak Bandırma’da ortaklaşa yaptığımız Radyo Günlüğü organizsayonu kapsamında ağırladığımız radyo programcıları Tuğçe Açıkgöz, Eftalya Nur Öktem, sanatçılar Fikret Dedeoğlu ve Buray Bandırma’da üniversitelilere unutulmaz bir gün yaşattı. Buna vesile olan Üniversite Medya Birliği ailesine teşekkür ederiz.

Türkiye ve dünya çapında daha nice kaliteli ve başarılı işlere imza atacağına inandığımız bu aileye çalışmalarında başarılar diler ve bu yapının daha uzun yıllar hayatta kalmasını temenni ederiz.”