ÜMB 2016 – BEÜ Genç Düşün Topluluğu

Üye kulüplerimizden Bülent Ecevit Üniversitesi Genç Düşün Topluluğu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Canpolat Üniversite Medya Birliği‘nin 2016 sezonunu yorumladı.

umb-2016-beu-genc-dusun-toplulugu-umblog

Bu yıl Üniversite Medya Birliği’ne katılmamızın üzerinden tam anlamıyla kocaman bir yıl geçti. Bu bir yıl içerisinde gerek bireysel olarak gerek de kulüpsel olarak pek çok sıkıntı yaşadık. Kulübümüzü faal duruma getirdikten sonra ilk projemiz Üniversite Medya Birliği’ne üye olmaktı. Ve ilk projemizi, bizim için çok değerli olan ÜMB üyesi olmayı başardık. Bundan onur ve gurur duyduğumuzu tekrar belirtmek istiyorum.
Bir buçuk yıldır Üniversite Medya Birliği’nin medya sponsorluğunu yaptığı ya da kendi yapmış olduğu çalışmaları kaçırmadan takip ediyoruz. Bu zamana kadar hiçbir kurumun gerçekleştiremediği üniversite topluluklarını tek çatı altında toplamayı, sevgili Başkan Atakan ŞENİZ’in önderliğinde ÜMB büyük bir başarı ile gerçekleştirdi; gerçekleştirmeye de devam ediyor. Öğrenci toplulukları ile yakından ilgilenmeleri ve takip etmeleri de bu işi büyük bir başarı ve samimiyet ile yaptıklarını gösteriyor.
Şunu da belirtmek istiyorum; bir yıldır yoğun faaliyetlerimiz içerisinde bizlerle çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Gün oldu derslerinden gün oldu zamanlarından fazlasıyla fedakarlıkta bulundular. Tüm ekip arkadaşlarımın emeğine yüreğine sağlık, çalışmalarımızı onlar ile yürütmekten gurur duyuyorum.
Özellikle sevgili Başkanımız Atakan ŞENİZ’e çalışmalarımız ile yakından ilgilenmesinden dolayı kendisine sevgi ve selamlarımı gönderiyor, teşekkür ediyorum.
Bu büyük ailenin bir parçası olmaktan onur duyuyor, Üniversite Medya Birliği ailesine teşekkür ediyoruz.

umb-2016-beu-genc-dusun-toplulugu-1 umb-2016-beu-genc-dusun-toplulugu-2