ÜMB 2016 – ÇKÜ Medya ve Girişimcilik Topluluğu

Üye kulüplerimizden Çankırı Karatekin Üniversitesi Medya ve Girişimcilik Topluluğu‘nun Başkanı Emir Keskin, Üniversite Medya Birliği’nin 2015-2016 sezonunu değerlendirdi.

umb-2016-cku-medya-ve-girisimcilik-toplulugu-3

“Çankırı Karatekin Üniversitesi Medya ve Girişimcilik Topluluğu olarak bir parçası olmaktan mutluluk duyduğumuz Üniversite Medya Birliği ile bir yılı geride bıraktık. Üniversitelerde düzenledikleri muazzam organizasyonlar ve yaptıkları araştırmalar ile birlikte topluluklarla sürekli iletişim içinde olan bu oluşumun daimi destekçisi olmaya devam edeceğimizi söylemek isteriz. Başta başkanımız Atakan Şeniz ve topluluğumuzun her organizasyonunda ilgisini eksik etmeyen Esma Özdemir olmak üzere tüm ekibe sonsuz teşekkürler. Saygılarımla.

umb-2016-cku-medya-ve-girisimcilik-toplulugu-umblog-1umb-2016-cku-medya-ve-girisimcilik-toplulugu-2