ÜMB 2016 – ÇOMÜ Sinema ve Medya Topluluğu

Üye kulüplerimizden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sinema ve Medya Topluluğu‘nun başkanı Mesut Gülecen Üniversite Medya Birliği 2016 sezonunu değerlendirdi.

umb-2016-comu-sinema-ve-medya-toplulugu-

“Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Radyo-Sinema ve Televizyon bölümü bünyesinde bir öğrenci topluluğunun eksikliğini görüp, hissedip bunu gidermek için açtığımız Sinema ve Medya Topluluğu ile bu yıl için ön gördüğümüz takvimin sonuna geldik. Yıl içinde çeşitli sosyal etkinlikler, sektörel seminerler, özel film gösterimleri ve haftalık olarak yaptığımız film okuma günleri ile bölümde var olan bazı eksiklikleri elimizden geldiğince hep beraber gidermeye çalıştık. Bu süreçte bize hertürlü desteği sunmaktan çekinmeyen, konuk öneren, bizi cesaretlendirip maddi manevi destekleri ile yanımızda yer alan Üniversite Medya Birliği ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Birlikte çalışmak bizim için güzel bir tecrübe oldu ilerleyen yıllarda daha güzel işler yapmak dileği ile tekrardan Sinema ve Medya Topluluğu olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

umb-2016-comu-sinema-ve-medya-toplulugu-afis