ÜMB 2016 – İcra Kurulu Üyesi Buse Uysal

Üniversite Medya Birliği İcra Kurulu Üyesi Buse Uysal‘ın Üniversite Medya Birliği 2015-2016 sezonu yorumu:

umb-2016-icra-kurulu-uyesi-buse-uysal-

“Katıldığım günden beri bana hiç yabancılık çektirmeyen, kocaman bir ailenin içinde hissettiren canım Üniversite Medya Birliği ile bir dönemi kapatıyoruz. Sene başından bu yana hem birçok güzel ve özel işe imza attık hem de var olan işlerimizi daha da ön plana çıkardık. Yeni iş ortaklıklarımız, medya sponsorluklarımız, etkinliklerimiz durmadan çalışan ekiplerimizle yeni bir boyut kazandı. Artık ÜMB’li olmak ve ÜMB ile çalışmak bir prestij. Aynı zamanda sektör büyüklerimizden duyduğumuz güzel cümleler, kutlamalar bizim için çok gurur verici ve daha çok çalışmak daha çok üretmek için bir sebep.
Bütün bunlar içinde bizi hep motive eden, nasıl takım ve aynı zamanda aile olunacağını en güzel şekilde gösteren, mükemmel iş arkadaşı ve dost olan Başkanımız Atakan Şeniz’i unutmamak gerek. Bütün bu güzel işlerin, bu güzel ailenin baş mimarı o. Her zaman derim ‘ÜMB üretmiş olmanın verdiği hazdır.’ diye. Bizim bir yılımız üretmekle, çalışmakla, başarmakla geçti.
Umarım nice senelerimiz daha da büyüyerek ve güzel işler yaparak geçer. Aydınlık günler dilerim.”