ÜMB 2016 – KBÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü

Üye kulüplerimizden Karabük Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü‘nün başkanı Osman Çiçek Üniversite Medya Birliği 2016 sezonunu değerlendirdi.

umb-2016-kbu-endustri-muhendisligi-kulubu-4

“Üniversite Medya Birliği farklı bakış açısıyla her üniversiteden kulüplerle iletişim haline geçerek onları tek bir çatı altında çalışmalar yapıyor, destek oluyor. Bu kadar üniversite öğrencisine hitap edebilmek çok güzel ve özel bir durum. Bunu yaparken de kulüplerin basın ve yayın adına var olan ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorlar. Kulüpler her yıl yüzlerce etkinlik yapıyor, fakat bunların tanıtımı Türkiye çapında kolay kolay gerçekleşemiyor. Üniversite Medya Birliği bu desteği kulüplere çok iyi şekilde sağlıyor. Bunun yanı sıra Üniversite Medya Birliği yaptığı araştırmalar ve faaliyetler ile çalışmalarını geniş bir kitleye aktarabilmektedir. Birçok medya kuruluşuyla bağlantı kurması çalışmalarını daha avantajlı hala getirebilmektedir. Basın ve yayının dışında sitesinde kullandıkları haberler ile de sadece medya ve iletişim alanında değil birçok konuda bilgilendirme yapabilmektedir. Ocak 2016’dan bu yana yapılan iş ortaklığımızda Üniversite Medya Birliği ile çalışmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Umarım Üniversite Medya Birliği, misyonu ve vizyonu doğrultusunda sürekli ilerleme kaydeder.”

umb-2016-kbu-endustri-muhendisligi-kulubu-3 umb-2016-kbu-endustri-muhendisligi-kulubu-2 umb-2016-kbu-endustri-muhendisligi-kulubu-1