ÜMB 2016 – KOÜ İletişim Kulübü

Üye kulüplerimizden Kocaeli Üniversitesi İletişim Kulübü’nün Başkanı Bilge Nur Kenet Üniversite Medya Birliği’nin 2016 sezonunu yorumladı.

umb-2016-kou-iletisim-kulubu

“Üniversite Medya Birliği (ÜMB), dönem boyunca gerçekleştirdiği anket çalışmaları ile medya kullanımı ve gençlerin medya tercihleri üzerine başarılı çalışmalar yürütmüştür. Bu çalışmalar sayesinde üniversite öğrencilerinin medya yönelimleri ve tercihleri öğrenilirken, ulusal medyada da yer alan projeleriyle herkese çalışmalarından söz ettirmeyi başarmıştır. Uzun bir süredir içerisinde bulunduğum ve severek takip ettiğim Üniversite Medya Birliği’ni bu güzel çalışmalarından ötürü tebrik ederim. Daha nice güzel çalışmalara imza atmalarını temenni ederim. Sevgilerimle.”

umb-2016-kou-iletisim-kulubu-afis
umb-2016-kou-iletisim-kulubu-1