ÜMB 2016 – NKÜ İnovatif Medya Topluluğu

Kuruluşuna destek verdiğimiz ve üye kulüplerimizden biri olan Namık Kemal Üniversitesi İnovatif Medya Topluluğu’nun Başkanı Ferit Ömeroğlu Üniversite Medya Birliği‘nin 2016 sezonunu değerlendirdi.

umb-2016-nku-inovatif-medya-toplulugu-1

“Hepimiz biliyoruz ki öğrenci kulüpleri ve sivil toplum kuruluşları belli bir sistem dahilinde oldukça başarılı olurlar. Bu sistemi gerçekleştirmek de şahıslarla olur. Sistem geliştirmek de ona uygun şahısları sisteme entegre etmek de zordur. Üniversite Medya Birliği 2013’ten bu yana bir sistem geliştirdi ve bu yıl bu sistemin oturduğunu, sistemin her şartta işlediğini gördük. Fakat bununla birlikte kadrolarda revizyonlar yaşandı. Yaşanan değişimler sistemi etkilemedi. Aksine daha fazla başarıya götürdü. Bu başarının oluşmasında yeni kadro mu, sistem mi, lider mi önemli faktördü, bunu dışarıdan bilemeyiz. Fakat Üniversite Medya Birliği’nin bu yıl yatırımlarının kazanıma dönüşmeye başladığı bir evre geçirdiğine şüphe yok. Olağanüstü sayıda organizasyonun içerisinde fiilen yada medya sponsorluğu ile yer almış olmak ÜMB’nin marka değerini çok yükseltti. Bununla beraber ÜMB’nin sektöre ne kadar insan yetiştirebileceği, geleceğin yeni medyasında kaç önemli figürün bu sistemin içerisinden çıkacağı da bence uzun vadedeki en büyük merak konusu ve önemli bir hedef durumunda.”

umb-2016-nku-inovatif-medya-toplulugu-3 umb-2016-nku-inovatif-medya-toplulugu-4 umb-2016-nku-inovatif-medya-toplulugu-2