ÜMB 2016 – OMÜ Gençlik Kulübü

2013’ten bu yana üyemiz olan, kurucu kulüplerimizden Ondokuz Mayıs Üniversitesi Gençlik Kulübü‘nün başkanı Ertan Atasayar Üniversite Medya Birliği‘nin 2015-2016 sezonunu değerlendirdi.

umb-2016-omu-genclik-kulubu-4

“2013 yılında kurucu ortaklarından olduğumuz Üniversite Medya Birliği oluşumunda yer aldığımız için kendi adıma ve kulübüm adına mutluluğumu belirtmek isterim. Türkiye çapında böyle bir oluşumun olması gerektiğini daha önce ben de düşünmüştüm ve gerekliliğini her yerde söylemişimdir. Ama bazen konuşmak ile olmadığını icraat yaparak faaliyete geçileceğini Atakan kardeşim bize öğretti. Bu oluşumlar hem üye kulüplerinin faaliyetlerini arttırması yönünde faydalı olur hem de yeni arkadaşlar tanıyarak aramızdaki bağları güçlendirir. Bana ilk telefon geldiğinde çok mutlu olmuştum. Çünkü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitemizde 85 kulüp içerisinde Gençlik Kulübü’nün düşünülmesi beni onore etmişti. O zamanlar sadece bu oluşumun kısa sürede dağılmayıp uzun yıllar devam etmesini temenni etmiştim. Sıradan bir şey olmaması gerektiğini vurgulamıştım. Yıllar geçtikçe görüyor ve yaşıyorum ki bir anlık heves değil uzun süreli gelecek kuşaklara bırakılacak bir miras bir varlık haline gelen Üniversite Medya Birliği gün geçtikçe gücüne güç kattı. Bu oluşumda emeği olan başta başkan Atakan Şeniz, Yönetim Kurulu Üyelerine ve bu oluşumda, birliğimizde yer alan kardeş kulüplerimize teşekkür ederim. Ben ve kulübüm Üniversite Medya Birliği’nde yer aldığımız için mutluyuz ve gururluyuz. Daha nice yıllarımıza…”

umb-2016-omu-genclik-kulubu-atakan-seniz-ertan-atasayar

umb-2016-omu-genclik-kulubu-umblog umb-2016-omu-genclik-kulubu-3  umb-2016-omu-genclik-kulubu-1umb-2016-omu-genclik-kulubu-2