ÜMB 2016 – SDÜ İletişim ve Genç Yöneticiler Kulübü

Üye kulüplerimizden Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim ve Genç Yöneticiler Kulübü‘nün Başkanı Recep Yıldırımer, Üniversite Medya Birliği‘nin 2015-2016 sezonunu değerlendirdi.

umb-2016-sdu-iletisim-ve-genc-yoneticiler-kulubu-2

“Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim ve Genç Yöneticiler Kulübü olarak Üniversite Medya Birliği’ni kurulduğu günden beri yakından takip etmekteyiz. Bu yıl Üniversite Medya Birliği’nin kısa bir sürede farklı üniversitelerde çok güzel ve verimli etkinliklerin yapabilmesini, koordinasyonun sağlam ve iletişimin güçlü olmasından kaynaklandığını düşünüyoruz. Çok sayıda üniversite kulübünü ve topluluğunu içinde barındırıp ve her geçen gün büyüyerek daha güzel faaliyetlerde bulunmakta. Farklı üniversitelerin katıldığı, geçtiğimiz ay yapılan Gençlerin Dijital Alışkanlıkları araştırmasıyla güncel konularda farkındalık düzeyi yüksek ve çarpıcı verilere ulaşarak önemli sonuçlar elde edildi. Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim ve Genç Yöneticiler Kulübü olarak Üniversite Medya Birliği ailesini bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Üniversite Medya Birliği’ne kulübümüze vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.”

umb-2016-sdu-iletisim-ve-genc-yoneticiler-kulubu-alem-fm-umblog

umb-2016-sdu-iletisim-ve-genc-yoneticiler-kulubu-1