ÜMB 2016 – Selçuk Üniversitesi İletişim Topluluğu

Üye kulüplerimizden Selçuk Üniversitesi İletişim Topluluğu‘nun Başkanı Mert Kanar Üniversite Medya Birliği‘nin 2015-2016 sezonunu değerlendirdi.

umb-2016-selcuk-universitesi-iletisim-toplulugu-2

“Üniversite Medya Birliği’ne bir sene boyunca bizimle devamlı irtibat halinde olup bize elinden gelen her konuda yardımcı olduğu için teşekkür ederim. Ortaklaşa gerçekleşen etkinliklerimiz de gayet keyifliydi, seneye umarım daha fazla birlikte çalışma imkanımız olur ve bir kez daha güzel işlere imza atarız. Destekleriniz için Konya Selçuk Üniversitesi İletişim Topluluğu ‘İlet’ Başkanı olarak size teşekkürlerimi sunuyorum.”

CEVAP VER