ÜMB Yönetici Asistanı Öznur Özsülün’e Doğum Günü Sürprizi!

Üniversite Medya Birliğiyle kurulduğu günden beri iç içe olan Öznur Özsülün’e doğum günü sürprizi! Üniversite Modası Direktörü Fatma İzci’nin asistanı olan Öznur Özsülün’e ÜMB Yönetim Kurulu ve üyeleri tarafından doğum günü sürprizi organize edildi. Ortaköy’de düzenlenen kutlamaya, soğuk havaya rağmen ÜMB Yönetim Kurulu ve üyeleri ilgi gösterdi. Kendisine yapılan bu sürpriz kutlama sonrasında konuşan Öznur; büyük bir ailenin parçası olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi. ÜMB İnsan Kaynakları üyesi Aslıhan Demirel’in yaptığı pastanın kesilmesiyle kutlama sona erdi.

oz

Üniversite Medya Birliği’nin yaptığı görüşmeleri, iş ortaklıklarını, üye kulüplerin etkinliklerini, medya sponsorluklarını, iş ortaklarının düzenlediği organizasyonların haberini yapar. Üniversite öğrencilerini ilgilendiren her konuda ÜMB bloga içerik üretir. Medya ve iletişim sektöründen alanında uzman kişiler ile röportajlar yapar. Sektörün öncü kişilerinin katıldığı workshoplar düzenler.