Üniversite Medya Birliği 2 Yaşında!

Üniversitelerin iletişim kulüplerini, medya topluluklarını ve medyaya dair faaliyet yürüten öğrenci kulüplerini tek çatı altında toplayan Üniversite Medya Birliği 2. yaşını Haliç Üniversitesi Levent Kampüsü’nde yaptığı bir programla kutladı.

Kutlamaya, Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mansur Topçuoğlu, İstanbul Üniversitesi’nin geçtiğimiz dönemki Rektör Danışmanı Prof. Dr. Seçkin Dindar, Üniversite Medya Birliği ekibi, üye kulüpleri ve iş ortakları da katıldı. 2013 yılında 20 üniversite kulübünün katılımıyla kurulan Üniversite Medya Birliği, bugün üye kulüpleriyle beraber 60 üniversitede yer alan bir yapı haline geldi.

universite-medya-birligi-2-yasinda-002

Üniversite Medya Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Şeniz, hiçbir finansal destek almadan, herkesi kucaklayarak, alın teri ve emekle 2 senedir Üniversite Medya Birliği’ni büyüttüklerini söyledi. Üye kulüplerle ve iş ortaklarıyla buluşma noktalarının Haliç Üniversitesi olduğunu “Haliç Üniversitesi Üniversite Medya Birliği’nin yuvası oldu.” ifadesiyle dile getirdi. Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mansur Topçuoğlu’na sağladığı imkanlardan dolayı teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Kutlamada konuşan Av. Mansur Topçuoğlu gençlere cesur olmaları gerektiği yönünde tavsiyelerde bulundu. Mansur Topçuoğlu, gençlerin Türkiye’nin en büyük örgütsüz gücü olduğunu ve Üniversite Medya Birliği bu gücü en iyi şekilde temsil ettiği için desteklerini sürdüreceğini ifade etti. Genç bir medya patronu olarak YeniYüzyıl Gazetesi’nin kapılarının gençlere her zaman açık olduğunu vurguladı. Mansur Topçuoğlu programda, birbirinden farklı üniversitelerden öğrencilerin bir arada bulunmasına öncülük eden Üniversite Medya Birliği’nin üstlendiği sorumluluğun önemine dikkat çekti.

universite-medya-birligi-2-yasinda-001

Üniversite Medya Birliği’nin 2. doğum günü pastasını Yönetim Kurulu üyeleri  ile beraber Mansur Topçuoğlu ve Seçkin Dindar kestiler.

Gecenin fotoğrafları için tıklayın!