Üniversite Medya Birliği İş Ortaklarıyla Büyüyor!

Daha önce Doğuş Yayın Grubu, Beşiktaş Belediyesi, Best FM, İstanbul Moda Akademisi, Ifa Paris, L’appart PR, Yurt Gazetesi, İstanbul Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi, Öğrenci Kariyeri, Kültür Kulübü ve Akare Yurtdışı Eğitim Fuarcılık gibi birçok kuruluş ve öğrenci oluşumuyla iş ortaklığı yapan Üniversite Medya Birliği iş ortaklarına bir yenisini daha ekledi.

Türkiye’nin en büyük haber portallarından Haber7.com ile Üniversite Medya Birliği arasında stratejik iş ortaklığı anlaşması imzalandı.  ÜMB Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Şeniz, yönetici asistanları Cem Bozkurt ve Büşra Gülal ile Haber Direktörü Ahmet Acar’ın katıldığı toplantıya Haber7.com’u temsilen Kurumsal İletişim Sorumlusu Emre Özcan katıldı.

Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan ve ÜMB Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Şeniz’in attıkları imzalarla iki kuruluş arasında iş ortaklığının temelleri atıldı.

Üniversite gençliğine pozitif yaklaşımlarından dolayı sayın İbrahim Erdoğan ve sayın Emre Özcan başta olmak üzere Haber7.com ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

haber7 foto

Üniversite Medya Birliği’nin yaptığı görüşmeleri, iş ortaklıklarını, üye kulüplerin etkinliklerini, medya sponsorluklarını, iş ortaklarının düzenlediği organizasyonların haberini yapar. Üniversite öğrencilerini ilgilendiren her konuda ÜMB bloga içerik üretir. Medya ve iletişim sektöründen alanında uzman kişiler ile röportajlar yapar. Sektörün öncü kişilerinin katıldığı workshoplar düzenler.