Üniversite Modası Çağdaş Sanatla Buluşuyor!

ÜNİVERSİTE MODASI İLE PERİLİ BİR GÜN

IMG_5521Üniversite Medya Birliği’nin bir projesi olarak doğduğumuz günden bu yana üniversite öğrencilerinin moda ve sanat algısını geliştirmeyi amaçladık. Şimdi de bu amaç doğrultusunda Borusan Contemporary’de üniversite öğrencilerini çağdaş sanatla buluşturmak istiyoruz.

24 Mayıs 2015 Pazar Günü 12.30’da başlayacak olan sanat etkinliğinde;  Yeni Medya Sanatı üzerine gerçekleşecek seminerin ardından rehberler eşliğinde müzedeki eserler tanıtılacak.

Perili-Köşk-dış-cephe-yüksek

CHECK – IN PERİLİ KÖŞK

Borusan Contemporary’nin yer aldığı Perili Köşk’te yer bildirimi yapan üniversite öğrencileri tur sonunda sürpriz hediyeler kazanacak.

B1TKvrSCUAI-ivB

ÜCRETSİZ WORKSHOP KAZANMA ŞANSI

Etkinlik gününde sergi alanında çekilmiş fotoğraflarını Instagram’da #newmediaart ve #borusancontemporary etiketleri ile paylaşan ilk 5 kişi de Borusan Contemporary’nin workshoplarından birisine ücretsiz katılma şansı yakalayacak.

Etkinlik için katılımcı sayısı sınırlıdır. Bu yüzden lütfen rezervasyon yaptırınız.

Rezervasyon için  universitemodasi@medyabirligi.com adresine ad, soyad ve iletişim bilgilerinizi gönderiniz.

( Etkinlik ücretsizdir. )

Jerry-Zeniuk-1