Ve Tekrar “Back To School”

Eylül ayına girdik ve okullar birer birer açılmaya başlıyor ve her sene olduğu gibi her gün okula giderken ‘ne giysem’ derdi başlıyor. Ben kendi tarzımdan ve günümüzde trend olan ürünlerden bazı örnekler vermek istiyorum, size yardımcı olmak için.

Öncelikle boyfriend jeanlerimiz hala dolaplarımızın başköşesinde olacaklar.

boyfriend_jean_celebrity1

Eğer siz de rahatınıza düşkünseniz boyfriends jean’ler kesinlikle tam size göre. Sokak modasının vazgeçilmezleri arasına giren bu kotlar aynı zamanda kombinlerinize göre şık bir görüntü de sunuyor. Bu kotları bol kesim tişörtlerle, sweatshirt’lerle, ekose gömlekle, renkli stiletto’larla ve sneakers’larla kombinleyebilirsiniz.

Sneakers_collage

Dediğim gibi bu yılın trendi rahatlık. Rahatlık deyince de akla spor ayakkabı geliyor tabi. Bu yıl da her şeyin altına spor ayakkabı giyebilirsiniz! Tek ihtiyacınız rahat ve şık bir spor ayakkabı. Benim özellikle tercihim renkli ve gösterişli sneakers’lar. Kesinlikle trend ve çok rahat. Bence okul da geçireceğiniz onca vakit için tüm bunları aklınızdan geçirerek kendinize göre kombinleyin.

Desktop1

Sonbahar’da giyebileceğiniz, herhangi bir şeyin üstüne geçirebileceğiniz bir kot ceketiniz evde yoksa ona acilen sahip olmalısınız. Kesinlikle her dolapta birkaç tane olmalı bence. Şunu da ekleyeyim; bu kot ceketler havalar soğudukça yerini motorcu deri ceketlere bırakacaklardır.

6166676_full

Her şeyi giydiniz, yakıştırdınız diyelim. Sizi farklı kılacak olan ve kombininizi mükemmelleştirecek bir şey varsa o da takılardır.

Kısaca bu yıl kendinizi kıyafet konusunda fazla kasmayın. Bohem ve hippi sokak modası sizi okulun en tarzlarından biri yapacaktır. Stylistlerin de dediği gibi; kendiniz olun, içinizden geleni yansıtın ve onu giyin. Doğru parçaları bu sayede bulacaksınız.  İyi dersler :))

HAZIRLAYAN: İPEK AKYURT