We Are Young, Genç Girişimcileri Bir Araya Getiriyor!

Mayıs 2015’te kurulan CEOtudent.com, başarı odaklı içerikler ile üniversitelilere ve genç profesyonellere yeni ve farklı bir bakış açısı ve vizyon kazandırmaya çalışan; kişisel gelişimden pazarlamaya, kariyerden etkinliklere, girişimcilikten güncel haberlere kadar geniş bir yelpazeye sahip bir platform.

Amaçları doğrultusunda CEOtudent, “We Are Young” etkinliği ile fırsatları en iyi şekilde değerlendiren, yetenek, cesaret ve bilgi sahibi genç girişimcileri 6 Mart‘ta onlardan ilham almak isteyenlerle buluşturacak.

12744117_969368669826780_7426122653348611982_n

Konuşmacıları arasında bünyesinde 60 üniversitede üye kulübu bulunduran ve “Medya Toplulukları Tek Çatı Altında” sloganıyla yola çıkan Üniversite Medya Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Şeniz‘in de yer aldığı etkinlik, İstanbul Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Remzi Ülker Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Yenilikçi fikirlerin konuşulacağı etkinliğin katılımcı listesi:

Atakan Şeniz – Üniversite Medya Birliği Yönetim Kurulu Başkanı
Canan Döşlü – Kidimami Kurucu Ortağı